Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

 

Tento web slouží pouze pro potisk reklamního zboží a nelze jej objednávat bez potisku. 

 

 

Jak objednat potisk zboží ?

 

1. Vytvořte si objednávku podle Vašeho výběru 


2. Zašlete nám Vaše logo v křivkách, nejlépe ve formátu CDR, EPS, AI, PDF a specifikaci barvy dle Pantone vzorníku na e-mail: oferta@oferta.cz


3. Vypracujeme a zašleme Vám cenovou nabídku na potisk.


4. Po odsouhlasení návrhu a zaplacení faktury, bude zakázka zadána k výrobě.

 

5. Standardní doba pro vyřízení objednávky s potiskem je zpravidla 10 dní od odsouhlasení náhledu 
objednávky a zaplacení. O přesném termínu realizace Vás
budeme informovat.

 

6. Další případné informace na telefonu    +420 724 257 254 

( 8,00 - 15,00 hod. )

 

 

 
 
 
 

 

 

Odběrné místo

Libor Hošek - OFERTA
Rodinova 4, 695 01 Hodonín
Po - Pá 8,00 - 15,00 hod.
tel: +420 724 257 254
oferta(a)oferta.cz
možnost vyzvednutí po výzvě
k odběru nebo zaslání SMS

NOVINKY

arr3Dočasné omezení dobírky a hotovostních plateb při převzetí  Vážení zákazníci, na základě vládního rozhodnutí jsou kvůli situaci se šířením COVID-19 omezené...

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 10,90 Kč (0,45 €)
naše cena 19,90 Kč (0,83 €)
naše cena 4,90 Kč (0,20 €)

 

 

     

         vše pro kancelář

 

 

     

         papírnictví online

 

 

    

           gastro obaly

 

 

   

      pro moderní kancelář

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas Libor Hošek se sídlem Rodinova 691/4, 695 01 Hodonín, IČ: 11519002, DIČ: CZ6303122452, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů